Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Rólunk

A Hanza-Team Kft.-t 1992-ben alapította Hegedüs László, aki azóta is egyszemélyben irányítja a céget. Küldetésünk, hogy minden megyeszékhelyen jelen legyünk, és kiváló minőségű munkavédelmi termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat. Az évek során folyamatosan alkalmazkodtunk a piaci viszonyokhoz, és jelenleg Debrecenben, Szolnokon és Budapesten is személyesen elérhetőek vagyunk.

Cégünk büszkén mutatja be saját márkáit, a TOP és a TOP Elite termékeket, melyek az utóbbi öt évben születtek meg, és már több mint 200 féle terméket kínálnak három fő kategóriában: munkavédelmi ruhák, cipők és kesztyűk. Népszerű termékeink közé tartozik a Phoenix munkaruhacsalád és a Merlin védőcipő, amelyek kiemelkedő kényelmet és biztonságot nyújtanak.

Arculatunk és logónk többszöri változáson ment keresztül, hogy partnereink és vásárlóink könnyen felismerhessenek minket. Szlogenünk: "Minőség a munkavédelemben", tükrözi elkötelezettségünket a kiváló minőség iránt. Célunk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük, legyen szó tömegtermékekről vagy elit minőségről.

Márkaépítési stratégiánk részeként a TOP és TOP Elite márkákat egyedivé és megkülönböztethetővé tesszük a piacon, erősítve cégünk üzleti értékét és bizalmat teremtve vásárlóink körében. Továbbá, fontos számunkra a környezetvédelem, ezért eco-friendly csomagolásokat használunk, és olyan beszállítókkal dolgozunk, akik szintén a fenntarthatóságra törekednek.

A Hanza-Team Kft. célja, hogy Záhonytól Kőszegig mindenki ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást kapja, és büszkén távozzon, tudva, hogy egy TOP terméket választott. Mert nálunk minden vásárló TOP partner.