Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Feszegesd a határaidat!

2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter
Feszegesd a határaidat!

Újabb munkaruha kollekcióval bővült a Hanza-Team Kft. és ezáltal a TOP Munkavédelem saját márkás termékkínálata.

A TOP PHOENIX kollekciónk tervezésénél fontos szerepet kapott az innováció, a kényelem, a biztonság és a modern stílus.
A cég üzleti stratégiájának fontos eleme a termékinnováció, ezért folyamatosan fejlesztjük a munkaruha kollekcióinkat olyan termékekkel, melyek stílusosak, modernek, kényelmesek és kiválóan alkalmazkodnak a kemény munkához.  A TOP PHOENIX kollekció a legmodernebb munkaruha trendeket követi és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a munkakörülményekhez, kényelmet, mozgásszabadságot és biztonságot garantálnak a viselőik számára és nem utolsósorban tartósak. Az egyik ilyen kimagaslóan fontos és innovatív tulajdonságuk, az anyagok minősége és azok rugalmassága, melyek két- illetve négy- irányú flexibilitást biztosítanak a viselőik számára, ezzel is biztosítva a kényelmet, munkahatékonyságot és a biztonságot.

A PHOENIX munkaruhacsaládunk valamennyi tagja kifejezetten a kemény munkára lett megtervezve a legújabb technológiával, kiváló minőségű, kopásálló, rugalmas anyagokból. Termékeinknél kiemelten kezeltük a nagyfokú funkcionalitást, a kiváló anyagminőséget, melynek köszönhetően a munkaruhák tartósabbak és kopásállóbbak. A kivételes minőség, a nagy tartósság az új kollekciónk nyilvánvaló jellemzője, melyet a munkaruhák készítéséhez használt anyagok, szövetek biztosítanak. AZ EL4D munkaruhacsalád termékeinél a kevertszálas anyagösszetétel biztosítja a 4-irányú rugalmasságot, a CO2D termékekre a magas, 97%-os pamuttartalom mellett a 2-irányú rugalmasság jellemző. A HI2D jólláthatósági termékeink, megfelelnek az EN ISO 13688 és EN ISO 20471 szabvány követelményeinek. Ezen termékeink legújabb innovációja a 2-irányú anyagrugalmasság, valamint a szekcionált reflektív csíkok, melyek nagy előnye, hogy bármilyen irányból vissza tudják verni a fényt. 

A megfelelően megtervezett és illeszkedő munkaruháink között mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb dzsekit, derekas- vagy kertésznadrágot, valamint a tavaszi és téli időszakban is használatos 2:1-ben funkciójú téliesített munkakabátot, melyek mindamellett, hogy funkcionálisak, többek közt praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak a munkavégzéshez szükséges eszközökhöz, kényelmes viselést tesznek lehetővé, nem korlátozzák a mozgást munka közben. A megfelelő munkaruházat viselése jelentősen csökkenti a sérülések kockázatát, védi a testet a különböző veszélyekkel, sérülésekkel szemben.

Termékeink nem csak védelmi szerepet töltenek be, hanem hozzájárulnak a cégek arculatának és imázsának kialakításához is. Ezért is fontos, hogy egy cég, vállalat gondosan válassza ki a munkaruháit, melyek mindamellett, hogy megfelelnek a munkavédelmi elvárásoknak azontúl segítenek javítani egy vállalat, vállalkozás egységes megjelenését, megítélését is.

Ezúton is ajánljuk Partnereink figyelmébe az új PHOENIX munkaruha kollekciónkat, mely a munkaruha divat egyik legújabb és legmodernebb trendjét követi és az innovatív tervezési és gyártási technológiának köszönhetően lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos munkavégzést minden munkakörülmény között.