Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Májusi eső aranyat ér!

Májusi eső aranyat ér!

A májusi eső aranyat ér! Az esős, szeles időjárás olykor kockázatot jelenthet munkavégzés közben, de nem nálunk.

Májusi eső aranyat ér!

(vízhatlan ruházat a mindennapokban)

 

Az esős, szeles időjárás olykor kockázatot jelenthet munkavégzés közben, viszont egy vízhatlan ruházat hatékony védelmet nyújthat. Íme néhány hasznos tipp:

1. Megfelelő védőruha KIVÁLASZTÁSA: Keresd az időjárási viszonyoknak megfelelő vízhatlan ruházatot, mint pl.: a    AMAZON vagy NIAGARA esőkabátját vagy együttesét. Ezek a modellek megfelelően szellőznek és mozgásteret is biztosítanak. Minden munkakörnyezet más és más, ők viszont helytállnak az esős körülmények között. Ráadásul zöld és kék színben is elérhetőek.

2. Réteges ALÁÖLTÖZET: A réteges öltözködéssel szabályozni tudjuk a test hőmérsékletét. Válassz olyan ruhadarabokat a védőruházat alá, amelyek könnyen rétegezhetőek, így rugalmasan alkalmazkodhatsz az időjárási változásokhoz. Rajtad akkor nem foghatnak ki a hűvösebb vagy melegebb esős napok sem.

3. Egyéb VÉDŐFELSZERELÉS: Ne felejtsd el a kiegészítőket sem, pl.: EVA hab csizma vagy más vízhatlan lábbeli, kesztyű, fejvédő, stb. Ezekkel egy esőkabát teljes körű védelmet biztosíthat.

4. ELLENŐRZÉS és karbantartás: Fontos a védőruházat állapotát. Felvétel előtt ellenőrizd, hogy nincsenek-e rajta sérülések, és szükség esetén cseréld ki.

5. TÁROLÁS: A megfelelő raktározás hosszabb élettartamot biztosít. Tartsd száraz, szellős helyen, direkt napfénytől védve, hogy elkerüld a penészesedést és egyéb károsodásokat.

Legjobb AJÁNLATUNK az említettekre:

  •  NIAGARA PVC esőkabát és szett
  •  AMAZON Orkán szett, és kabát
  • Ajánlott Kiegészítők
    •  MERLIN S3 WR ESD SRC védőcipő
    •  RINDALMELDAL EVA hab csizmák

 

Az időjárás nem mindig kegyes, de a megfelelő felszereléssel kivédhetőek a negatív hatások.

Ne feledd! A biztonság mindig az első!